LEPA MARTA UBIJENA PRED ČETVOROGODIŠNJIM SINOM LUKOM: Voditeljki hteli da ukradu auto, pa je izrešetali - horor!
Marta Paola Salsedo, Foto: Printscreen/ X

UŽAS

LEPA MARTA UBIJENA PRED ČETVOROGODIŠNJIM SINOM LUKOM: Voditeljki hteli da ukradu auto, pa je izrešetali - horor!

Voditeljka je bila sa sinom u cirkusu kada su joj prišli muškarci koji su pokušali da je opljačkaju

Objavljeno:

Meksička televizijska voditeljka Marta Paola Salsedo ubijena je u subotu uveče ispred svog četvorogodišnjeg sina, tokom pokušaja krađe automobila u Huiksilukanu u Meksiku, piše Dejli mejl.

Izlazili su iz cirkusa, kada su dva muškarca prišla 29-godišnjoj ženi i naredila joj da joj preda tašnu i ključeve od vozila. Usledila je borba i Salcedo je upucana dva puta. Prolaznik ju je stavio u svoj automobil i hitno odvezao u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da joj spasu život, prenosi britanski tabloid.

Marta Paola Salsedo je takođe sestra centralnog defanzivca Kruza Azula, Karlosa Salsede. Ožalošćeni Karlos, koji je bio deo tima Meksika za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, podelio je poruku kluba i zahvalio se svima. Ostatak porodice se takođe zahvalio na podršci koju su dobili.

"Uz tešku bezbednosnu situaciju u kojoj se zemlja trenutno nalazi, uvereni smo da će nadležni organi razjasniti sve činjenice. Molimo za poštovanje i empatiju za situaciju kroz koju prolazimo", dodali su oni, a prenosi Dejli mejl.

Marta Salsedo deli starateljstvo nad sinom Lukom sa bivšim dečkom, urugvajskim golmanom Nikolasom Vikonisom, koji trenutno igra za Selaju. Ranije je vodila emisije za fudbalski klub Chivas de Guadalajara.

Bonus video:

00:28

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić u tužilaštvu

(Espreso/ Mondo/ Daily Mail/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.